<iframe width="1280" height="400" src="https://www.youtube.com/embed/gK1ixHuXha8?rel=0&showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lespakket basisonderwijs

Het lespakket bevat lesmateriaal voor groep 3/4, 5/6 en 7/8 en een kleurplaat voor groep 1 en 2. Zo leert elke groep op haar eigen niveau over weeskinderen in Cambodja en hoe Stichting De Brug zorgt voor een betere toekomst van deze kinderen.

Het pakket bestaat uit een introductiefilm, docentenhandleidingen en werkbladen.

We zijn benieuwd naar uw ervaringen met dit lespakket. Wilt u ons uw positieve of negatieve reacties doorgeven?
Dat kan via een e-mail naar: info@stichtingdebrug.nl.

Video's

Irrigatie project van 24KM aan kanalen en 7 sluizen. Afas heeft dit project gesponsord. Het geeft aan een gebied van meer dan 4000ha een extra oogst ieder jaar.

Kinderen krijgen speelgoed uit Nederland. Ze zijn er heel blij mee. Normaal kennen deze kinderen geen speelgoed. De school heeft helemaal niets. De kinderen vinden het zo leuk dat ze 's morgens al om 6 uur bij de school zijn om te kunnen spelen.

Gesprek met vrijwilligers in het district Bati van Takeo. We houden een interview over het werk dat in dit district moet gebeuren. We willen graag meer informatie hebben over de levenomstandigheden in de dorpen.

Zie hoe een put in Cambodja wordt gegraven. Wij leveren de putringen, cement en eventueel een pomp. De bevolking zelf graaft de put.

Lespakket voor basisscholen. Een filmpje over het leven in Cambodja. Gedeelten uit deze film zijn gefilmd door EO metterdaad.

Pin It on Pinterest