Jarig, jubileum, feestje en liever geen cadeaus?

Wilt je op een feest liever geen cadeaus ontvangen, maar wel een donatie doen aan een goed doel? Ga dan naar Gefeliciteerd.nl.

Daar maak je in een paar eenvoudige stappen een eigen feestpagina aan, waarop jouw gasten direct kunnen doneren aan Stichting De Brug.

Je kiest zelf een url, bijvoorbeeldĀ marieke-is-jarig.gefeliciteerd.nl. Je selecteert het goede doel waaraan je gasten gaan doneren en stuurt de link naar je pagina door aan je gasten. Zij doneren via die pagina een zelfgekozen bedrag aan het goede doel van jouw keuze. Ze kiezen er zelf voor om anoniem te doneren of hun gegevens met jou te delen.

Je kunt je feestpagina persoonlijk maken met een mooie afbeelding en je eigen tekst. Zodra gasten hebben gedoneerd, zie je op je persoonlijke pagina een overzicht van hun donaties. Zo zie je precies hoeveel er in totaal aan Stichting De Brug gedoneerd is. Zo wordt donaties vragen voor je feest een stuk leuker. Maar het wordt ook makkelijker, omdat de donaties snel bij ons terecht komen. En jij hoeft er niets voor te doen. Geen enveloppen openmaken, geld tellen, geld overmaken. Alles gaat automatisch.

Pin It on Pinterest